اساتید دارای مقالات پراستناد ا% برترجهان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اساتید دارای مقالات پراستناد ا% برترجهان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سوی پایگاه اطلاعاتی Web of Sciences (ISI) معرفی شدند.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی اعلام کرد: بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی پایگاه استنادی Essential   Science Indicators (ESI) در تاریخ مارس 2021 دکتر فرید نجفی، دکتر مقداد پیرصاحب، دکتر ثریا سیابانی، دکتریحیی سلیمی، دکتر کیومرث شرفی از اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت، دکتر یحیی صفری عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، دکتر علیرضا احمدی عضو هیات علمی دانشکده پزشکی، دکتر محمدحسین فرزایی عضو هیات علمی دانشکده داروسازی، دکتر مهدی مرادی نظر عضو هیات علمی دانشکده بهداشت و دکتر ستار رضایی عضو هیات علمی دانشکده بهداشت  توانستند برای اولین بار در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان قرار گیرند.

دکتر فاطمه رجعتی ضمن اعلام این خبر، این موفقیت را به ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم تحقیقات و فناوری، پژوهشگران و جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک‌گفت و ابراز امیدواری کرد حرکت رو به رشد تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تداوم یافته و موجبات توسعه مرزهای دانش و کاربست آنها در حل معضلات نظام سلامت را فراهم نماید.

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۲۹